2011. július 11., hétfő

Kocka virágok

Elmondhatom, hogy ma enyém a bizonyosság ereje.
Először is bizonyosan tudom, hogy bizonyos formáknak, szín kombinációknak, gyöngy bevonatoknak bizonyosan képtelen vagyok ellenállni. Figyelitek milyen ügyesen beletettem (erőszakoltam?) háromszor is az előző mondatba...? Na, vissza az alap bizonyossághoz. Imádom a fagyasztott külsejű gyöngyöket, a kockákat, pici cseppeket, a kétszeres AB bevonatot, és még sorolhatnám holnap reggelig. Szóval történhetett meg, hogy felhalmoztam egy nagy halom Miyuki kockát, egy nagy halom színben anélkül, hogy tudtam volna mi lesz a sorsuk :) 
Aztán rámtört a kockafelhasználási vágy és ezek születtek:


Először ez a majdnem visszafogott matt lila, ami már egy ideje meg volt félig, de visszabontottam, mert nem tetszettk viszont a szine meg így együtt nagyon.


Aztán jött szintén egy matt kicsit színjátszós sötét türkiz. Ez sokkal jobb lett a végére, mint ahogy az elején kinézett. Kicsit féltem, hogy unalmas lesz, de a színjátszós lila rivoli bele lopta az életet :)


És ez pedig a móka kacagós a végére, amit játékból fűztem, mert szivárványos jó kedvem van napok óta. Pontosabban "fűzök" óta.

Ennyit volt a fűzősdi nagyjából tegnap meg ma. Most kezdem a grafikát a mintához.

Aztán még az is történ, hogy nagy büszkeségemre elkészüt a  Phoenix medálom magyar nyelvű változata. Kicsit fura ez így visszafelé, de én előbb angolul készítem el a leírásokat, és utána magyarul. Ennek több oka is van (részben anyagi, részben kényelmi) de a lényeg, hogy ez az első medálom, ami most már magyarul is kész. Holnap fel is töltöm a MESKA boltomba, remélem szeretitek majd a medáljaimat is annyira, mint a peyote karkötő mintáimat.

Na, vissza térek a grafikai programhoz, vár még egy egész sor szirom.

Kívánok nektek, drága olvasóim, szuper jó hetet :)

2 megjegyzés:

  1. Köszi Éva, a színválasztás az egyik legjobb része a fűzésnek :) Képes vagyok egy munkát a legvégénél is visszabontani, ha nem tetszenek a színei :D

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...