2011. szeptember 26., hétfő

Újjá születve

Néhány napja - talán már egy hete is van - megérett bennem az elhatározás, hogy már pedig itt szín váltás kell, hogy történjen. Ennyit akartam, nem többet. Zöld hátteret, meg valami narancsos bármit, hogy ne minden zöld legyen. Ha nagyon vesézni szeretném a dolgokat, akkortájt jött rám a változtatási mánia amikor végre eldöntöttük, hogy visszaköltözünk Angliába. Az addigi csendes-lila világom hirtelen átment friss-újjászületett-zöldbe. Ha van köztetek pszichológus, szín terápiás, stb, nyugodtan vesézze tovább az életemet :o)

Lényeg a lényeg, valahogy úgy alakult, hogy a teljes blog átalakult. Szinte minden kicserélődött rajta, csak én maradtam a régi, meg a munkáim ... Aztán ha már így belemelegedtem, gyorsan nekiálltam a saját oldalunknak is (http://fdekszer.com/bolt/). Tulajdonképpen úgyis onnan indult az egész, hogy átalakítjuk a weboldalt, mert az még lilább volt, és annyira nem éreztem már magaménak a végére, hogy teljesen elhanyagoltam szegényt, pedig tényleg sok munkánk volt benne. Most így néz ki a drága:


Persze, ez még nem a vége, sok-sok munka van még vele.
Újjászülettünk. A blog is, a weboldal is és én is. És nagyon jó érzés, hogy egy szem sárga csillag kivételével minden grafikát én terveztem / rajzoltam. Most már tudom, hogy ilyet is tudok.
A középen lévő lila hátterű kép pl. diavetítés, amihez én csináltam a diákat, és becsülettel bevallom, nagyon élveztem.
Nem csak a kinézet változott, kerültek fel új minták, kategóriák is.
Szívesen várom a véleményeteket és az építő kritikát az új kinézetről. 
Viki

5 megjegyzés:

  1. Szerintem Csúcs!!!Szuperügyi vagy!!!

    VálaszTörlés
  2. Nekem is nagyon tetszik, bár ezt az angol oldaladon már megjegyeztem :)

    VálaszTörlés
  3. Köszi Ami, bár a weboldalra gondoltam, aminek a képépt belinkeltem, mert az azért másabb sok mindenben mint a blog. A két blog egyébként majdnem ugyanaz kinézetben.

    VálaszTörlés
  4. Kedves Viki!
    Köszönöm, hogy meglátogattál...ezzel én is így vagyok....már nagyon régen figyelem a munkáidat...de azt bizonyára észrevetted, hogy
    nem vagyok egy nagy peyote mester...de attól még mindig gyönyörködöm az új mintáidban!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...