2011. június 24., péntek

Van az úgy...

hogy az ember lányának életében kitör a válság. Vagy épp nem kitör, hanem sunyin, lassan de biztosan jön, jön, egyre közelebb, és egy nap arra ébredsz, hogy itt van. Ezzel lehetne összefoglalni az elmúlt hónapjaimat. Ha nem bírod a lelkizést, ugord át az alábbi néhány bekezdést és folytasd a "Na ennyi..." kezdetűvel.

Szóval a lényeg, hogy néhány hét alatt majdnem minden biztos pont megingott az életemben, és kis időbe telt rendbe tenni magamban a dolgokat, újra értékelni mi fontos, mi kevésbé. A saját és a családom érdekében új helyre költöztünk május közepén hármasban a kedvessel és a királylánnyal.

Borzasztóan értékelem a nyugalmat ami körül vesz most, de azért a költözés mind anyagilag mind lelkileg megviselt. Nehezen viselem a bizonytalanságot, a kiszámíthatatlanságot - hahh! minek megy az ilyen vállalkozónak??? - de úgy tűnik meg kellett küzdenem a saját démonjaimmal, hogy tudjam mindig van kiút a problémákból, csak tenni kell érte (persze, mondani könnyebb ám, már én is tudom...) Szép lecke volt. Mindegy, megérte.

Na ennyi lelkizés elég is volt, úgyhogy rátérek a lényegi mondandómra:

A meska fantasztikus csapatának köszönhetően megnyílt az Alkotók Boltja. A peyote mintáim FDEkszer néven lettek kiadva, gondoltam itt a remek alkalom, hogy teljesen különválasszam a két bizniszt, az ékszereset, meg a mintásat. Így a meskás adminok jóindulatú hozzájárulásával megnyitottam a második boltomat is FDEkszer néven, ahol csak a fűzés mitáim vannak fent. Az új bolt szuper jól néz ki, és sokkal könnyebben átlátható, mert tematikailag tudtam csoportosítani a mintákat. Nézz körül, és szívesen veszek minden véleményt :) Légyszi csak szépet és jót írjatok, épp önbizalmat építek... :D

A minták, amik a Fairysdreams boltomban vannak fellistázva lejáratuk után már az ÚJ boltomban születnek újjá. Az új minták már csakis ide kerülnek fel. Természetesen a 2+1 akció ebben a boltban is elérhető.

További jó hír, hogy ha gyöngyszövés inkább a te műfajod, már nem kell sokat várnod, ugyanis a minták nagy része már ebben a formában is elkészült (némelyikkel vért izzadtam...) holnaptól elkezdem azokat is listázni.

És ha már lúd, legyen kövér, fordítódnak általam (anyám, ha ezt a magyar tanárom olvasná...) a medálok fűzésmintái is magyarra, amint kész vannak, azokat is listázom, remélem sokak örömére.

Sok mintával vagyok adós, bizti eltart egy ideig, mire mind felkerül. Ha olyat találsz az Etsy boltomban, aminek nem tudsz ellen állni, és nem akarod kivárni míg magától (tőlem) felkerül a mintás boltba, nyugodtan küldj egy üzit, hogy vegyem előre a listámban :)

És hogy ti is örüljetek az új bolt nyitásának, az első 3 blogos vevőm már 1 minta megvétele után választhat egy ingyen mintát. Légyszi hivatkozzatok majd erre a bejegyzésre, amikor az ingyen mintát kéritek.


Addig is íme az egyik új minta, ami már elérhető a Meskán: 

Fűzésminta: Mesevirág

3 megjegyzés:

  1. Én hiszem ,minden valami miatt történik, mindig úgy volt hogy hálával gondoltam a rosszabb időszakokra,mert mindig valamire,figyelmeztetett, rámutatott,tanított és ha figyeltem tanultam belőle! Igen mondani könnyebb mint átélni,mikor az ember egyszer ebbe a cipőbe is belelép ,már meggondolja,hogy mondjon e valamit ilyen helyzetben!!Természetesen fiatal vagy,gyorsan kihevered ha van melletted egy szerető család aki segít,és van akikkel te is tudsz foglalkozni,munkád van ,mindig izgalommal várjuk az újabb szép munkáidat és mintáidat!Egy pici pihenés és fel leszel turbózva,és hamar minden a helyén lesz ahogy szeretnéd!!!

    VálaszTörlés
  2. Igen, igazad van. Én sem hiszek a véletlenekben. Tudom, hogy mindazt ami velem történik valahol én húztam be magamnak. Persze ez nem jelenti azt, hogy amikor épp benne vagyok, akkor az könnyű. De most már látom a fényt az alagút végén és remélem nem vonat jön szembe... :D

    VálaszTörlés
  3. Valóban így van, hogy minden okkal történik, és az ahogyan az ember kimászik a slamasztikából erősebbé teszi. Ráadásul rájön arra is, hogy mi a fontos az életben, és hogy gyakran priorizálni kell (nem mellékesen pedig elég sokszor kell olyan kompromisszumokat kötni, amihez nem igazán fűlik a fogunk). De a legjobb dolog ebben az egészben az, hogy ilyenkor mutatkozik meg az, hogy kikre számíthatunk - ők a rossz időszakainkban is mellettünk vannak. :) Szóval fel a fejjel! :) ALíz

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...