2011. január 25., kedd

Újra itt

Egy borzasztóan hosszú szünet után újra itt. Persze csak a blogon voltam csöndben, azért az élet zajlott rendesen, de sosem kiszámíthatóan.

Vegyük például a November hónapomat. Annak eleje ugye a weboldalra ment rá, és amikor a legtöbb munkám lett volna vele, plusz karácsonyi vásárra kellett volna készüljek, az epekövem 1 év hallgatás után úgy döntött, ez a megfelelő pillanat, hogy hangot adjon egyett-nem-értésének már ami közös otthonunkat illeti. Tehát irány a sürgősségi, majd műtét iziben, majd kórházból jómagam hazakuncsorgása, mert ezer a dolog. Na, ez volt November végén, meg December első napjaiban.

Aztán December második hetében, egy héttel a vásár kezdete előtt (nálam ez az év leghúzósabb időszaka) a korai fejlesztésen felvetették, hogy Rebekám, szívem királylánya nagy valószínűséggel autista - s lőn az életünk a feje tetején, már semmi sem biztos hogy jó, úgy ahogy volt, és nem tudom, hogy mi is az ami jó innentől. Szóval ezt még emésztgetem (mert hazudnék, ha azt mondanám, hogy minden oké) és próbálom úgy alakítani az életünket, hogy királylánynak a lehető legjobbat hozzam ki belőle. Nos, látható, hogy nem unatkoztam az elmúlt két hónapban...

És hogy valami jót is írjak - mert nem vagyok ám annyira magam alatt mostmár, bár voltam - ismét vissza találtam a gyöngyeimhez. Nekem ez a pszichoterápia :) Ennek örömére boldogan tudatom veletek, hogy a Valentin Napi sorozat első mintája már fennt van a MESKA-n, hamarosan a weboldalra is töltöm, csak az még tökéletesedik egy kicsit, és lessétek majd az újakat is.





Csók és pukedli, legyen szép napotok!

Ui: és igen, lesz még játék, csak kicsit rendbe rakom az életem előtte :)

1 megjegyzés:

  1. Drága Viki, nem is tudom mit lehet erre írni!Rengeteg erőt és kitartást kívánok neked!Örülök, hogy újra itt vagy és gyöngyözz, amennyit csak tudsz!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...