2010. október 7., csütörtök

Örökkön örökké...

Okés, már nem is magyarázkodom :D Tudom én, hogy el vagyok maradva de azért igyekszem ám mindent bepótolni. Amióta elkezdődöt a suliév egyszerűen fejetetején áll az életem... Na nem panaszkodás képp, csak hát van mit kezelni itt nálunk. A kislányom kétnyelvű, és mivel még nem beszél (csak amit akar és szavakban nem mondatokban) így heti 4x fejlesztésre járunk. Apósom hétrőn érkezik Skóciából, az se lesz kutya, mert ugye én leszek a tolmácsa. Pluszban dolgoznak a tetőnkön meg a csúcsfalon - erről inkább nem is írok, mert lehet regény lesz belőle... És mellette rengeteg minden van még folyamatban, ami valószínűleg a vállalkozásomat is érinti majd - jó irányban. Rengeteg meló van mindezzel, de hiába no, kell a pénz, sőt már nem is forintba számolok, hanem téglába, meg cserépbe meg cementbe...

Na, de azért kárpótlás képpen három dolgot is írok:

1. IGEN lesz még játék, szerintem jövő hét vége körülre kiötlök egyet ismét, hogy mindenkinek legyen karácsonyi fűzni valója. :)

2. Addig is, aki hagy üzit ennél a bejegyzésnél, azok közül kisorsolok 3 személyt, aki kap egy mintát a Halloween-esekből (a 3 nyertes szabadon választhat, melyiket)

3. Van új minta a Meskán ismét, az egyik kedvencemet is feltöltöttem már, igazi csajos minta lett. Addig is, amíg kitalálom az októberi játékot, legyen itt egy kis ajándék: ugye a Meska boltban fizess 2-őt válassz 3-at akció van a mintákra. Na, most nektek akik annyira aranyosan kommenteltek mindig és követitek a blogomat, ezt megtolodom az alábbi kunkor mintával: tehát ha 2 mintát veszel, 4-et kapsz :)



Van itt még egy dolog, ami foglalkoztat, és várom a véleményeket: szívesen küldenék ki nektek hírlevelet, amiben benne lennének az új minták, meg különleges akciók az olvasóknak. Érdekelne ilyesmi benneteket?

További szép estét, és várom a véleményeket akár ide, akár az e-mail címemre.

Csók,
Viki

7 megjegyzés:

  1. Viki én nagyon örülnék neki!

    VálaszTörlés
  2. Sok erőt kívánok neked mindezekhez! Az én kislányom sem beszélt, minden szónak az elejét mondta 3 éves koráig. Ha segíthetek, írj egy mailt :)
    Csodaszépek a mintáid! Már tervezem megfűzni az esőcseppest, de mindig van más, ami fontosabb :(

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Hűha:) először én is sok erőt szeretnék Neked kívánni mindazokhoz amit írtál.
    Valamint szeretnék venni 6 db mintát, de olyat is ami a MESKAN nincs fent. Ez megoldható lenne??
    Én vagyok az aki várja az Audrey-s képet:)
    balgiz

    VálaszTörlés
  4. Köszi csajok, aranyosak vagytok :)
    Balgiz, légyszi írj az e-mail címemre, hogy melyik mintákat szeretnéd. vikishand@fairysdreams-jewellery.co.uk

    VálaszTörlés
  5. Nagyon klassz ez a "kunkor", és köszi a játékokat nagyon aranyos vagy, sok mindennel foglalkozol. Nagyon jó lenne a hírlevél, bár én így is követlek.

    VálaszTörlés
  6. Csatlakoznék a játékhoz, és sok kitartást az élet dolgaihoz!
    Jutka

    VálaszTörlés
  7. Írtam Neked Viki a megadott mail címre, de nem kaptam választ, talán nem kaptad meg?:(
    Balgiz

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...