2010. szeptember 2., csütörtök

Nem tűntem ám el

az élők sorából, de nagyon sok minden összejött, és igyekszem mindenütt helytállni.

Először is egy felhívás: aki nem kapta meg a mintáját, legyen szíves küldjön egy e-mailt az e-mail címemre mert sok általam kiküldött e-mail visszajött, hogy nem kézbesíthető. Így ha hagytál megjegyzést és kértél mintát, légszi küldj egy e-mailt, így ismét el tudom küldeni a kért mintát. Ha ezek után sem kapod meg néhány napon belül, légyszi küldj egy másik e-mail címet amire küldhetem a mintát.

Másodszorra pedig egy jó hír: annyira de annyira szépeket fűztetek, hogy csak na. Ezért a játék tovább folytatódik visszavonásig (de szeptemberben tutira), aki küldi a kész fotót, kérhet mintát ismét. Szuper jó látni, hogy hogyan alakul át a karkötő a ti ékszeretekké. Van olyan mitám, amit hatan hatféle képpen fűzetetk meg, és mind szuper jó lett :) Szeptember 5-én tehát ismét ki fogom hirdetni a játékot, de még gondolkodom valami újításon, nehogy uncsi legyen (ötleteket szívesen veszek)

A galériát igyekszem naprakésszé hozni, elnézést, ha még nincs bennt a műved, rajta vagyok az ügyön :)

Addig is ízelítőül:

BP112
Fűzte: Sereine

2 megjegyzés:

  1. This is the most gorgeous peyote bracelet I have ever seen! What a great design and lovely colors. It must have taken you forever to create such a beautiful piece. I am so slow at beading but I enjoy the process so much. Great job!
    Sharon

    VálaszTörlés
  2. Az imént küldtem Neked mailt a júliusi játékkal kapcsolatban. Itt is szeretném újra megköszönni a lehetőséget!:-)))))) Szép napokat kívánok!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...