2010. július 28., szerda

Hová tűnnek el az órák?

Okés, ez egy örök költői kérdés marad. Nademármost, komolyra fordítva a szót: Kérem ne tessék megkövezni.
Tudom én, hogy nem vagyok naprakész a mintaküldésekkel, sőt nagyon finom voltam magamhoz. De hát az történt, hogy a világegyetem a nyakamba szakadt félig, persze csupa jó dolgokkal javarészt, de azért csak itt landolt rajtam :D Kicsit részleteiben: első közös otthonunk építése zajlik aktív részvételünkkel. Inkább fűznék, vagy terveznék, de sajna úgy tűnik a legtöbb munkásember konkrétan akkor dolgozik, ha én is ott vagyok. Ez kissé elkeserítő, de sajnos igaz :( Szóval a számítógép benn, én meg kinn így külön éltünk egy két hétig.
A jó hír az, hogy most jövőhétig pihi (akkor jön a beton a koszorúhoz), így pótolok mindent ma-holnap.
És az augusztusi játék nem ér véget augusztusban, tehát ne aggódjatok, aki nem készül el a mintával, az majd küldi később :)

Addig is egy új van, amit két munkásember között készítettem (nem szó szerint). Még csak az Etsy-n van, de hamarosan töltöm a meskára is, mert ez is nagy siker lett, mint a Cappuccino :)



8 megjegyzés:

  1. Ez a mintád is csodaszép lett!!!
    Már megfűztem a Tőled kapott mintákat. Szerintem nagyon jók lettek, csak még a kapcsok hiányoznak. Amint meg lesznek, teszem is fel a blogomra a képeket. Nagyon büszke vagyok rájuk, és ezt Neked köszönhetem!!! Köszönöm szépen! :D

    VálaszTörlés
  2. Óóó, hát ez valami gyönyörű!!!
    Teljesen odavagyok a mintáidtól!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  3. Milyen színpompás gyönyörűség!:-)

    Sajnos ez így van: sokszor ott kell állni a munkások feje felett, ha az ember azt akarja, hogy a végeredmény szép és jó legyen:-(.

    Mi tavaly felújítottunk és végig nagyon résen kellett lenni. A burkoló pl. duplaannyi(!) anyagot akart vetetni velünk, mit amennyire szükség volt. És még hosszan sorolhatnám. De a végeredmény összességében egy nagyon szép és élhető lakás lett.

    Remélem, végül Nálatok is minden a lehető legjobban alakul majd!

    VálaszTörlés
  4. Ó munkásemberek... gondolni sem jó rájuk, az a legjobb, amikor már vagy két hete elmentek, és az emlékük kezd halványulni.
    A karkötőd gyönyörű és vidám, pont jó kis nyári darab. :-)

    VálaszTörlés
  5. Viki nem irigyellek!A házépítés a legidegölőbb dolog a világon!De a vége viszont a legklasszabb dolog!
    Ez a mintát is gyönyörű, színes és vidám!

    VálaszTörlés
  6. Ismerős történet! :) Mi januárban költöztünk be, és amit lehetett saját magunk végeztünk el. Persze ötször tovább tartott, mint ha szakembereket hívtunk volna :) de így a falak őrzik a családi-baráti összefogás emlékeit, és nagyon jó érzés ezzel együtt élni :)
    Ez a mintád pedig meseszép! Érdemes volt kicsit félrevonulnod! :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon tetszik ez a mintád is!:)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...