2010. június 23., szerda

MESKA

Hát visszanéztem, hogy mi lett a mintákkal amiket kb. 2 hónapja feltöltöttem, és annyira jól esett, hogy ekkora nézettséget kaptak. Látom, azóta más is ráharapott a lehetőségre, és látszik, hogy igenis van érdeklődés a minták iránt itt Magyarországon.
Szóval, elkezdtem feltölteni az összes mintámat. Ez több mint 130 jelenleg. Még nagyon az elején vagyok, de igyekszem annyit töltögetni amennyit tudok.
A jóhír az, hogy azt az akciót, amit az Etsy-n már hónapok óta csinálok ide is áthoztam: VEGYÉL KÉT MINTÁT ÉS VÁLASSZ EGYET INGYEN :) Persze az ára jóval kedvezőbb, mint az Etsy-n, 650 Ft mintánként (Az Etsy-n 6,5$).
És akkor a lényeg: itt találjátok a mintáimat:
MESKA BOLTOM

Hatalmas segítség lenne, ha lehetne kommentelni a Meskán, hogy kinek mi tetszik, de mivel nem lehet, így arra kérlek benneteket, ha tetszik valamelyik mintám (kötöttség nélkül) légyszi add a kedvencekhez vagy küldj egy rövid üzit, és akkor tudom, hogy mire van igény, mit szeretnétek hogy mintásítsak :) Ezer köszönet és hála.

3 megjegyzés:

  1. Remélem, nem baj, hogy itt teszek javaslatot:
    ha egy tündérkét "mintásítanál", annak nagyon örülnék. Amiket eddig találtam a neten kutatva, nem igazán tetszenek, azzal együtt, hogy biztos nehéz lehet egy emberalakszerűségből:-) mintát készíteni.

    VálaszTörlés
  2. Próbálkozom a közeljövőben, és írok, amint kész, jó?

    VálaszTörlés
  3. Nagyon köszönöm!!!:-)))))))

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...