2010. május 16., vasárnap

Végre haladok

Úgy általában mindennel. Ma sikerült feltöltenem egy újabb lapot a weboldalamra, az Absztrakt/Geometria minták első oldalát. Elvileg ez már él, itt találod:
http://fairysdreams-jewellery.co.uk/AbstractandGeometricpatterns.aspx
Végre időt szántam arra is, hogy a "kisebb" oldalakra is feltöltsek mintát, így az Etsy mellett már vagyok a Dawandán, az Artfire-on és a Shop Handmade-en is :) :) :)

Ma tanultam egy nagy igazságot. Persze semmi új világrengető dolog, de mégis valamit elindított bennem. Mindennek amit valaha elértem az életben (sikerként elkönyvelve) a kitartásomhoz volt a legtöbb köze. Hogy végig csináltam, hogy nem adtam fel, hogy KITARTOTTAM. Bob Proctort olvasok (mostmár sokadszor) és nagyon átjönnek a gondolatai. A siker bármilyen területen annyit jelent, hogy valamit elértél, és nem adtad fel a felénél. Tehát lehet nyavajogni (és néha nyavajgok is) igazán legbelül tudom (és mások is tudják), hogy csak az vezet el bármilyen célomhoz, ha elindulok az afelé vezető úton, és végig is megyek rajta. Na ennyi filozófálást mára.

És akkor a mai minta, hogy lássátok, még erre is volt időm :)



2 megjegyzés:

  1. Szia Viki!

    Pár napja bukkantam rá az Etsy-n a peyote mintáidra, és rácsodálkoztam, milyen ügyes, és magyar leányzó :-))) de akkor nem találtam többet Rólad. És akkor hopp, most írtál a blogomba :-) Örülök, és gratulálok Neked!!! Adrienne/Audrey

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, olyan aranyosakat írsz :) Örülök, hogy tetszenek a mintáim, most teljesen bele vagyok szerelmesedve ebbe a fűzés technikába...

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...