2010. május 17., hétfő

A régi újak

Ma átnéztem a "folyamatban" mappát minta ügyileg, és elborzadtam mennyi mintám van félkész vagy nemtetszős-színű állapotban. Úgyhogy fogtam magam és befejeztem néhányat. Régiek, mert egy sem ma pattant ki a fejemből (kezemből) de neketek újak, mert még sehol nem mutogattam őket (mit is mutogattam volna? a félkész mintát vagy a csúnyácskát? ÁGGHRRRGH....!) Az igazat megvallva ahogy átvariáltam őket egy kicsit nekem is újak lettek. Mint nő a fodrász után :) (szabadon behelyettesíthető szavak: ruhavásárlás, manikűrös, masszázs szolon, stb)
,
Ma is próbáltam haladni a feltöltésekkel, de annyira unalmas a technikai része a dolognak... Szívem szerint egész nap fűznék meg terveznék meg gyerekeznék, meg ágyból néha léhán nem kikelőst játszanék, de ugye akkor nem tudna rólam a világ, a boltban meg nem adnak karkötőért kenyeret :D (Oké, talán az elején még igen, de oszt két hét múlva éhen halnánk...)

Kissé elkanyarodtam a fő medertől, így hát vissza az egyes mezőre. Célul tűztem ki - ez a kitartásos fejlődős rész itt - hogy próbálok minden folyamatban lévő "ügyemet" befejezni, mert rengeteg figyelmem megy el rájuk, hogy észben tartsak dolgokat. Na és valamiért úgy éreztem, ebbe a minták is bele tartoznak. Sokat dilemmáztam a rendcsináláson is, hogy az folyamatban lévő dolog-e, de esküszöm hiába dolgozom rajta folyamatosan, mindig úgy tűnik, hogy az egy meg nem kezdett poject... :( Asszem elmondhatjuk, hogy szófolyásom van. Ezért ha már kitartóan elolvastál eddig, íme a jutalom:








1 megjegyzés:

  1. Húúúúú! Nagyon tetszenek a peyote mintáid!!!!!! Biztos, hogy megfűzök belőlük egy párat!:-)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...