2011. november 13., vasárnap

Ki nyert ma?

Még mindig Tila... játékomhoz öten hagytatok bejegyzést, amit hálásan köszönök, nagyon jó érzés volt olvasni őket. 
Remélem játszotok még majd velem a jövőben is, a következő minta már készülőben...

És aki mintát kap: Kisnyul 
Remélem örömét leli majd a fűzésben!

2011. november 7., hétfő

Még mindig Tila...

... és még mindig peyote, sőt mi több, most már karperec is :) Ma készült el a Tilás Karperec nekem tetsző (sokadik) változata néhány kör próba-bontás-újrafűzés után. Megérte. Ma már ezzel villogtam a lánykám ovijában, és bár a kutya nem vette észre, mert kabátban voltam, és rálógott az ujja, ez cseppet sem kisebbítette a nagyon jó kedvemet. Lánykám azért észrevette ám, amint lekerült a kabát ujja:


Fűzésminta készülőben, a magyar szerintem csütörtökre lesz kész, így hazám lányai ti egy nappal több játékot kaptok :) Péntek este 20:00-ig lehet ez alatt a bejegyzés alatt megjegyzést hagyni, ha még nem unod a Tilát és szeretnél beállni az esélyesek sorába. 

Sok szerencsét!

Viki

2011. november 2., szerda

Tila Szalag

Most sem nyertem el a rendszeresen blog bejegyzést írók díját... Ellenben tengernyi mentségem van - mint általában.
Elsőnek is, végre van dátum: január 8-án költözünk végleg vissza Angliába. Már nagyon várom, hogy őszinte legyek. Addig is temérdek a tenni való, nem is nagyon volt időm másra, csak dolgozni, meg gyerekezni :) A többi mentség felsorolásához hozzá sem fogok inkább.

Fűzésileg ami eddig elkészült: még egy Tila szerelem. Végre sikerült normális képet készítenem, így most már mutogatni is lehet. A fűzésminta még nem teljesen kész, de már majdnem... Holnapra meg lesz a magyar nyelvű minta is, utána elérhető lesz az boltunkban.

Tila Szalag



Aki szeretné kipróbálni, az hagyjon megjegyzést ennél a bejegyzésnél és ossza meg Blogján vagy Facebook-on. Csak úgy mint legutóbb, egy szerencsés gyöngyös lány megkapja a mintát magyar nyelven, ajándékba. A játék vasárnap este 20 óráig tart :)

Sok szerencsét,
Viki
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...