2011. június 27., hétfő

Hulla Hopp

Oké, hajrá fekete humor :)
Figyelem, a cím megosztandó!
Hulla: ahogy tegnap éreztem magam, mire ágyba ájultam.
Hopp: ahogy ma kikeltem az ágyból, mert rájöttem, hogy elaludtam. Persze max. az íróasztalom vágja a fejemhez, főnököm ugye nincs :)

Apróbetűs részként jegyzem meg, hogy a "Hopp" rész óta derekam fáj... bár lehet hogy az már éjszaka kezdődött :(

Aztán fejben persze lerendeztem a dolgot, mert úgyis olyan szuper ügyesen töltögettem tegnap az Alkotók boltjába a mintáimat, hogy nekem ennyi jár :) Ki merne ellent mondani?

Tegnap estig 65 minta került fel, de azóta már töltöttem fel megint. Íme az egyik újabb, amit szeretek nagyon:


Fűzésminta: Virágzik a Föld 

2011. június 26., vasárnap

Amikor a vasárnap is munkanap

persze nem törvényileg, csak önszorgalomból. Ha már van szuper mintás boltom a Meskán, töltögetek, mint a kisangyal. Remélem ti jobban élvezitek az eredményt mint én a folyamatot...
Egy kis kedvcsináló:

Lila Duó



2011. június 24., péntek

Van az úgy...

hogy az ember lányának életében kitör a válság. Vagy épp nem kitör, hanem sunyin, lassan de biztosan jön, jön, egyre közelebb, és egy nap arra ébredsz, hogy itt van. Ezzel lehetne összefoglalni az elmúlt hónapjaimat. Ha nem bírod a lelkizést, ugord át az alábbi néhány bekezdést és folytasd a "Na ennyi..." kezdetűvel.

Szóval a lényeg, hogy néhány hét alatt majdnem minden biztos pont megingott az életemben, és kis időbe telt rendbe tenni magamban a dolgokat, újra értékelni mi fontos, mi kevésbé. A saját és a családom érdekében új helyre költöztünk május közepén hármasban a kedvessel és a királylánnyal.

Borzasztóan értékelem a nyugalmat ami körül vesz most, de azért a költözés mind anyagilag mind lelkileg megviselt. Nehezen viselem a bizonytalanságot, a kiszámíthatatlanságot - hahh! minek megy az ilyen vállalkozónak??? - de úgy tűnik meg kellett küzdenem a saját démonjaimmal, hogy tudjam mindig van kiút a problémákból, csak tenni kell érte (persze, mondani könnyebb ám, már én is tudom...) Szép lecke volt. Mindegy, megérte.

Na ennyi lelkizés elég is volt, úgyhogy rátérek a lényegi mondandómra:

A meska fantasztikus csapatának köszönhetően megnyílt az Alkotók Boltja. A peyote mintáim FDEkszer néven lettek kiadva, gondoltam itt a remek alkalom, hogy teljesen különválasszam a két bizniszt, az ékszereset, meg a mintásat. Így a meskás adminok jóindulatú hozzájárulásával megnyitottam a második boltomat is FDEkszer néven, ahol csak a fűzés mitáim vannak fent. Az új bolt szuper jól néz ki, és sokkal könnyebben átlátható, mert tematikailag tudtam csoportosítani a mintákat. Nézz körül, és szívesen veszek minden véleményt :) Légyszi csak szépet és jót írjatok, épp önbizalmat építek... :D

A minták, amik a Fairysdreams boltomban vannak fellistázva lejáratuk után már az ÚJ boltomban születnek újjá. Az új minták már csakis ide kerülnek fel. Természetesen a 2+1 akció ebben a boltban is elérhető.

További jó hír, hogy ha gyöngyszövés inkább a te műfajod, már nem kell sokat várnod, ugyanis a minták nagy része már ebben a formában is elkészült (némelyikkel vért izzadtam...) holnaptól elkezdem azokat is listázni.

És ha már lúd, legyen kövér, fordítódnak általam (anyám, ha ezt a magyar tanárom olvasná...) a medálok fűzésmintái is magyarra, amint kész vannak, azokat is listázom, remélem sokak örömére.

Sok mintával vagyok adós, bizti eltart egy ideig, mire mind felkerül. Ha olyat találsz az Etsy boltomban, aminek nem tudsz ellen állni, és nem akarod kivárni míg magától (tőlem) felkerül a mintás boltba, nyugodtan küldj egy üzit, hogy vegyem előre a listámban :)

És hogy ti is örüljetek az új bolt nyitásának, az első 3 blogos vevőm már 1 minta megvétele után választhat egy ingyen mintát. Légyszi hivatkozzatok majd erre a bejegyzésre, amikor az ingyen mintát kéritek.


Addig is íme az egyik új minta, ami már elérhető a Meskán: 

Fűzésminta: Mesevirág





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...