2010. június 30., szerda

Holnap sorsolás :)

Ma is töltögettem mintákat a MESKA-ra, és rájöttem, hogy a legbajosabb része, hogy normális (de nem unalmas) magyar neveket találjak ki a mintáknak :) Eddig ennek terhét levette róla Allan (az angol nevekkel, ugye) de a magyarban nem sokat tud segíteni, és hihetetlen, de igaz: nem minden hangzik jól magyarul, ami angolul aranyos-vicces.

Más...
Elnézést mindenkitől, akinek még lógok a mintával, igyekszem mielőbb pótolni (remélhetőleg holnap), aki még nem választott, az nyugodtan nézze át az új mintákat a Meskán: PEYOTE MINTÁK

Kedvcsinálónak:



Holnap ugye sorsolok, és ugye mindannyiótok neve, akik kommenteltétek a blogomat (és milyen nagyon aranyosakat írtatok!!!) a virtuális kalapba kerül majd, hogy egy további ingyen minta jó kezekbe kerüljön :)

2010. június 27., vasárnap

Újabb 6 minta a MESA boltomban

Hát, lehet a napi 10-15 nem fog menni, mivel máris lemaradásban vagyok... Hétvégén falunap volt, és kinnt foltunk árulni, meg Irigy Hónaljmirigyet nézni. De azért igyekszem pótolni, már újabb hat fennt van, és még töltök fel ma este (vagyis tervezem).
Továbbá rájöttem, hogy az ingyenmintás dolog komoly adminisztrációval jár, hogy tudjam, kinek mit mikor küldtem :) Már csak a hóvégi sorsolás miatt is. Lassan a lista végére értem, azt hiszem, többségetek már megkapta a mintákat :) És akkor mivel lehet nem voltam egyértelmű, most álljon itt ismét: bárki választhat egy ingyen mintát, feltételek alább. Ezen felül megkapja a 100. mintámat, a Lunatic Lilly-t és kisorsolok hónap végén egy újabb ingyen mintát a jelentkezők között. Tehát, ha játszol velem, két minta máris a tiéd, ha szerencsetündérkirálylány is rád mosolyog és a TE nevedet húzom ki a "kalapból" akkor 1-jén választhatsz egy 3. mintát :) Azthiszem kitaláltam a mindenki nyer játékot :D
Na, mára ennyi voltam, megyek vissza mintákat töltögetni a MESKA-ra.
Jó éjt.
Kedvcsinálónak itt az egyik kedvenc feltöltött mintám:

2010. június 25., péntek

2010. június 23., szerda

És egy kis kedvcsináló

Ezt tegnap este fejeztem be :) Nehéz szülés volt, mert csak éjszaka tudtam fűzni...


JÁTÉK

HÍREK: Új játékot indítottam, részletek itt: http://fdekszeroriginal.blogspot.com/2011/10/szeretned-mintamat.html

És eszembe jutott még valami :)
Már volt egyszer egy felajánlásom, amire csak ketten jelenteztek, gondolom még nagyon az elején voltam a blogolásnak alig 1-2 követővel. Szóval akkor felajánlottam a 100. mintámat ingyen bárkinek, aki küld nekem egy e-mailt a vikishand@fairysdreams-jewellery.co.uk e-mail címre. Nos ez még mindig él, és nem is kívánom visszavonni ezt az ajánlatot.

Azonban most sokkal jobbat találtam ki, mert annyira örülök, hogy van érdeklődés a mintákra:

Szabadon választhatsz 1 mintát a MESKA boltomból (igyekszem napi 10-15 újat feltölteni), amit én elküldök neked e-mailben, PDF formátumban, természetesen ingyen. Ehhez nem kell mást tenned, mint hogy írsz egy bejegyzést a blogdoban a JÁTÉKRÓL arról, hogy hogy kaptad az ingyen mintát, és erre a bejegyzésre kommentként meghagyod nekem az e-mail címed és hogy melyik mintát szeretnéd. Továbbá, hogy tényleg legyen benne játék is, ne csak jóság, azok között, akik kérték az ingyen mintát, havonta kisorsolok valakit, aki választhat mégegy mintát. Ha sikere lesz, akkor havonta újra tudjuk ezt játszani, és akkor olyan emberek is fűzhetik a mintáimat, akik esetleg nem tudnak erre pénzt költeni.

Ez jó neked, mert kipróbálhatod hogy tetszik-e amit csinálok, kapsz egy ingyen mintát, és jó nekem is, mert nyilván egyre többen rámtalálnak, és hátha akad közöttük olyan, akinek megtetszenek a mintáim.

MESKA

Hát visszanéztem, hogy mi lett a mintákkal amiket kb. 2 hónapja feltöltöttem, és annyira jól esett, hogy ekkora nézettséget kaptak. Látom, azóta más is ráharapott a lehetőségre, és látszik, hogy igenis van érdeklődés a minták iránt itt Magyarországon.
Szóval, elkezdtem feltölteni az összes mintámat. Ez több mint 130 jelenleg. Még nagyon az elején vagyok, de igyekszem annyit töltögetni amennyit tudok.
A jóhír az, hogy azt az akciót, amit az Etsy-n már hónapok óta csinálok ide is áthoztam: VEGYÉL KÉT MINTÁT ÉS VÁLASSZ EGYET INGYEN :) Persze az ára jóval kedvezőbb, mint az Etsy-n, 650 Ft mintánként (Az Etsy-n 6,5$).
És akkor a lényeg: itt találjátok a mintáimat:
MESKA BOLTOM

Hatalmas segítség lenne, ha lehetne kommentelni a Meskán, hogy kinek mi tetszik, de mivel nem lehet, így arra kérlek benneteket, ha tetszik valamelyik mintám (kötöttség nélkül) légyszi add a kedvencekhez vagy küldj egy rövid üzit, és akkor tudom, hogy mire van igény, mit szeretnétek hogy mintásítsak :) Ezer köszönet és hála.

2010. június 17., csütörtök

Megint vagyok

Hát jól elvesztem, tudom. De csak mert dolgozok látástól vakulásig :)
Végre elkészült két peyote kari is a saját mintáim alapján, és persze dolgozom még jó páron - persze egyidőben :D



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...